OVER MARKT 28

Created with Lunacy

Een nieuw stukje horeca in het centrum van Zundert. Het pand op nummer 28 aan de markt heeft een volledige verbouwing ondergaan en het resultaat mag er wezen. Kom snel een keer langs om een kijkje te nemen!

JONGE ONDERNEMER

Een nieuwkomer

Een nieuwkomer als ondernemer maar niet in de Zundertse horeca. Juanito Ooms start een Lunch & Koffiehuys in het voormalige pand van Riet Franken. 

Al op verschillende restaurant vloeren zijn vak uitgeoefend en via opleidingen een leuke carrière ingestroomd. Nu een nieuw en spannend avontuur maar vol enthousiasme!

VERBOUWEN VOOR GEZELLIGHEID

Fournituren Winkeltje

De klosjes garen van Riet Franken moesten plaats maken voor zwaarder gereedschap. In maart 2020 is Markt 28 begonnen aan een weergaloze verbouwing. Van voor naar achter en van boven tot onder, overal moest iets aan gedaan worden. Maar het resultaat mag er zijn. Alles is nieuw maar het voormalige fournituren winkeltje heeft zeker haar charme behouden. 

LUNCH & KOFFIEHUYS

Bed & Breakfast

Markt 28 is er voor koffie, lunch, overnachting en ontbijt. De hele dag door bruist het van lekkernijen en gastvrijheid. Tot 18.00 uur kun je genieten in het koffiehuys en op de eerste verdieping is er ruimte om te overnachten. Wij helpen je graag voor meer informatie!