BED & BREAKFAST

Markt 28 biedt een sfeervolle bed & breakfast. Rustig genieten van luxe en comfort met aansluitend heerlijk ontbijten in het ondergelegen lunch & koffiehuys. Zundert is omringd met prachtige natuurgebieden waar de rust je tegenmoet komt.

SLAPEN EN ONTBIJTEN IN ZUNDERT

Even volledig tot rust komen

Het bed & breakfast van Markt 28 biedt meer dan voldoende luxe en comfort. Ruime kamers met eigen badkamer en toilet. Twee-persoons bed en genoeg opbergruimte voor een kort verblijf. Beneden in het lunch & koffiehuys kun je vanaf 08:00 uur gebruik maken van het heerlijk uitgebreide ontbijt. 

KOSTEN OVERNACHTING

Prijs & Kwaliteit

Een overnachting voor 2 personen met ontbijt is 82,50 euro per kamer inclusief toeristenbelasting. Ontbijten kan in het ondergelegen lunch & koffiehuys. Hier wordt je voorzien van een uitgebreide plank van Hollands ontbijt met daarbij koffie of thee met verse jus d’orange. Met eventuele wensen betreffende dieet of allergieën kunnen wij uiteraard rekening houden.

Reserveren kan via 06-54256167 of stuur een e-mail naar bedandbreakfast@markt28zundert.nl

FACILITEITEN

Wi-Fi en televisie op alle kamers. Eigen badkamer met toilet en luxe twee-persoons bedden. De bed & breakfast heeft een eigen inkom vanaf buiten en een gezamenlijk terras.

IN & UITCHECKEN

Inchecken kan vanaf 10:00 uur en uitchecken gaat in overleg. Uiteraard is er de mogelijkheid om voor of na in- en uitchecken bagage te stallen en tijd te overbruggen.

INFORMATIE

Wij helpen graag om u wegwijs te maken in ons Brabantse dorpje. Ook bij het naastgelegen VVV-punt kunt u informatie vinden over de omgeving en activiteiten.

PARKEREN

Dit kan zo goed als naast de deur. De straat Markt en de aangesloten Molenstraat is eenrichtingsverkeer. De eerste zijstraat naar links 25 meter na Markt 28 is een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

ZUNDERT, GEBOORTEDORP VAN VINCENT VAN GOGH

Ontdek de meesterschilder

Het naastgelegen Van Gogh Huis is gebouwd op de geboortegrond van de wereld beroemde schilder Vincent van Gogh. Vind hieronder alle informatie over Vincent en Zundert. 

Created with Lunacy

RESERVEREN

DIRECT CONTACT

Bel of e-mail gerust voor direct contact en andere vragen.

Telefoonnummer

06 54256167